Webinar TIPS & TRICKS 

Een reeks aan webinars over tips & tricks over verschillende onderwerpen.

Waarom deze webinars?

Wij delen graag kennis. Dat doen we ook in de webinars over tips & tricks. Wij nemen je per webinar in ongeveer 30 minuten mee in de verschillende onderwerpen.

Schrijf jij je in? Deelname is gratis.

 

Let op: kun je niet aanwezig zijn bij één van de webinars, schrijf je dan alsnog in. Je ontvangt dan het webinar in je mailbox. 

Image

Voor alle bedrijven in de bouw

In 30 minuten word je meegenomen in verschillende onderwerpen

Slimmer aan de slag met meer gratis kennis

Ga lekker zitten en kijk mee

Webinar agenda

 

Webinar | Tips & Tricks | Grip op je Meerwerk

Je wilt zo min mogelijk onbetaald werk uitvoeren en afspraken over meerwerk helder hebben. Geen verrassingen in je nacalculatie en helder onderscheid maken tussen de aanneemsom en je meerwerk. Wil je weten hoe je dit op kunt lossen? Neem dan deel aan het webinar en wij praten je in 30 minuten bij.

 

Webinar | Tips & Tricks over de uitvoer van een goede opname

Donderdag 30 juni om 10.00 uur

Een opname uitvoeren is tijdrovend. Je moet op locatie een opname uitvoeren, bijschrijven en het verwerken om vervolgens een offerte te maken. Dit kan sneller en efficiënter. Wil jij weten hoe? Neem dan deel aan dit online webinar.

 Webinar | Tips & Tricks over de Wet kwaliteitsborging 

Donderdag 15 september om 10.00 uur

Je moet vandaag nog in actie komen om te voldoen aan de Wet kwaliteitsborging. Maar wat moet je als bouwer weten? Dat vertellen wij jou in dit online webinar.

 Webinar | Tips & Tricks over de verwerking van inkomende facturen

Donderdag 3 november om 10.00 uur

Inkomende facturen verwerken is tijdrovend. Inkloppen, controleren en betalen. Een intensief proces, wat sneller kan. Wil jij weten hoe dit sneller en efficiënter kan? Neem dan deel aan dit online webinar.