WEBINARS | 2024

Wij kondigen weer een reeks aan gratis online webinar aan over verschillende onderwerpen. In deze gratis sessies van maximaal 25 minuten nemen William Methorst en zijn collega's van admicom je mee in de verschillende relevante onderwerpen. 

Ze delen graag hun kennis over Vakware tijdens de gratis online webinars. 


Let op: Kun je niet aanwezig zijn? Schrijf je alsnog in, dan ontvang je het webinar in je mailbox.

Voor alle bedrijven in de bouw

In 30 minuten word je meegenomen in verschillende onderwerpen

Slimmer aan de slag met meer gratis kennis

Ga lekker zitten en kijk mee

 

Webinar | Alles over Urenregistratie

Overzichtelijke urenregistratie met ons mobiele urenbriefje. William heeft zijn kennis tijdens het webinar 'Jouw urenregistratie op orde' weer uitgebreid gedeeld. Ditmaal vertelt hij over hoe jij jouw urenregistratie op orde kan krijgen. Waardoor jij uiteindelijk de nodige centen zal besparen én je je werkplek goed en overzichtelijk op orde hebt.

 

Webinar | Alles over Vakware

Ben jij klaar om jouw kennis van Vakware te verbreden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Tijdens deze Webinar zal William Methorst, dé expert op het gebied van Vakware, al jouw vragen beantwoorden en waardevolle inzichten delen die jouw bedrijf vooruit zullen helpen in het gebruik van onze systemen.

 Webinar | Alles over meer- en minderwerk 

Je wilt zo min mogelijk onbetaald werk uitvoeren en afspraken over meerwerk helder hebben. Geen verrassingen in je nacalculatie en helder onderscheid maken tussen de aanneemsom en je meer- of minderwerk. Wil je weten hoe je dit op kunt lossen? Neem dan deel aan het webinar en wij praten je in 20 minuten bij.

Webinar | Alles over scan en herken software met KC Nederland

99% van je inkoopfacturen ontvang je per mail als PDF en moeten handmatig worden ingeklopt. Met de scan- en herken software van KC Nederland roepen we de hulp in van een robot die de PDF bestanden omzet naar een XML factuur. Hij herkent de crediteur, projectgegevens en factuurregels waardoor deze foutloos en snel in Vakware worden gezet. Dat scheelt veel tijd, dus meld je aan en wij praten je in 20 minuten bij over deze tool. Dit doen we samen met KC Nederland.

Webinar | Alles over het digitaal beheren van documenten in Vakware

Tijdens een project krijg je te maken met veel externe documentatie. Denk aan; tekeningen, foto’s, e-mails, ondertekende contracten van opdrachtgevers en de rest. Voor deze documenten geldt dat het belangrijk is dat alle betrokkenen de juiste documenten en versies op een snelle en efficiënte manier kunnen vinden. Met het documentbeheer sleep je simpel alle externe documenten op de juiste plaats in Vakware en mail je alle documenten snel door naar de juiste personen binnen je project. Dit biedt je structuur én up-to-date documentatie. Hoe dit werkt vertellen wij je graag in 20 minuten tijdens het webinar. 

Webinar | Alles over het plannen van bonnen werk en werken met tablets in service en onderhoud

Vrijdagmiddag, doorgaans de dag om de bonnen voor de aankomende week uit te printen en klaar te leggen voor de medewerkers. Met de resourceplanning van Vakware in combinatie met de digitale werkbon is dit verleden tijd. Aan de hand van planblokken schieten we automatisch de digitale werkbon in bij de juiste medewerker.

Aantekeningen, opmerkingen en benodigde foto’s of materialen worden digitaal meegegeven. Zo heeft de medewerker alles (digitaal) bij de hand. Is de medewerker klaar met werken? Dan kunnen de uren en de verbruikte materialen eenvoudig digitaal geboekt worden. Zo kunnen de uren en materialen vervolgens efficiënt doorgeboekt worden, zodat de factuur er een dag later al uit kan! Hoe dit werkt vertellen we je graag in 20 minuten tijdens het webinar

Webinar | Alles over calculeren anno 2023 met Calculatie Pro

Wil jij calculeren anno 2023? De module CalculatiePRO is de nieuwe manier van calculeren. Sneller, eenvoudiger en overzichtelijker. Denk aan Basisgroepen, artikelen en elementen die jej eenvoudig vanuit je bibliotheek in je calculatie sleept, op de plek waar jij het wilt hebben. Gebruik je twee schermen? Dan kan je CalculatiePRO naast je huidige calculatie plaatsen en zet je een andere calculatie open. Zo heb je het naslagwerk bij de hand en kan je ook écht gegevens overhalen (slepen) vanuit een andere calculatie. De offertes en overige prints uit jouw calculatie worden in Word in jouw huisstijl opgeleverd. In dit webinar vertellen we je, in 30 min., alles over het calculeren anno 2023!