logo_payoff_kleur_250.png

Hoe uniek: Treetop brengt de sterkste software en IT-oplossingen voor de bouw samen. Onder de vlag van Treetop vallen vijf softwarehuizen (Frank, Admicom, Kraan, BouwVision en homeDNA) en één IT-partner (Herke ICT Group). We werken samen en vullen elkaar aan. Zo helpen we elkaar door onze klanten de beste oplossingen te bieden. Oplossingen voor Wkb, financiële administratie, calculatie, BIM, hybride werken, security, apps voor de vakmannen, Service & Onderhoud, DICO-koppelingen, kopersbegeleiding, online woningdossier en ga zo maar door. Hiermee kunnen wij jou in zijn totaliteit ondersteunen.


Missie

“Onze missie is om een duidelijke en zichtbare productleader te zijn voor de bouwbranche in Nederland voor klein- en middenbedrijf en om hun navigator te zijn in de digitale transformatie.“


Wat betekent dat voor jou als klant van Admicom?

Treetop verkoopt geen producten of diensten, maar is een keurmerk dat kwaliteit waarborgt en helpt de juiste oplossing te vinden bij de vraag van jou als klant of als nieuwe klant. De belofte is: “Treetop waarborgt vernieuwing, kwaliteit en verbinding middels software, hardware, training en service en stelt samenwerking centraal.” Dat betekent voor jou dat er meer oplossingen beschikbaar zijn, waar jij als bedrijf in de bouw behoefte aan kunt hebben. Oplossingen die wij als onderdeel van Treetop onderhouden, doorontwikkelen en met elkaar verbinden. Zo kun jij makkelijker en effectiever en meer winstgevend te werk gaan en kun jij je als professional in jouw vakgebied richten op datgene waar jij goed in bent, bouwen!

Meer weten over de producten en diensten van de bedrijven binnen Treetop of over Treetop? Maak dan een afspraak met je accountmanager of neem contact op via het contactformulier.

  

logo bouwvision      Logo Herke ICT Group groot    Logo Kraan      Logo homeDNA    Logo frank
Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Fokkerstraat 31
3905 KV Veenendaal
KvK 30101798