Digitaal factureren Basis

Klassikale training

Tijdens deze training leert u de basisbeginselen van het factureren in de Admicom software. Bijvoorbeeld het inlezen en versturen van XML-facturen in de vorm van UBL- en SIDB-bestanden en het inlezen van facturen met de koppeling van KC Nederland. En meer. Deze training is er voor iedereen die sneller wilt werken met XML-facturen en sneller facturen wilt inlezen in de software.

Image

Waar gaan we het over hebben?

  • Inlezen van XML-facturen (UBL- en SIDB-bestanden)
  • Versturen van XML-facturen (UBL- en SIDB-bestanden)
  • Facturen inlezen met KC Nederland

Wat is het resultaat?

Nadat u de Vakware Training Digitaal factureren basis heeft doorlopen en afgerond kunt u zelfstandig XML-facturen (als UBL- en SIDB-bestand) inlezen in de boekhouding of in het inkomend facturen register van Vakware, vertellen we u hoe u facturen kunt inlezen met de koppeling van KC Nederland en kunt u XML verkoopfacturen versturen naar uw opdrachtgevers.

Leer de basis van Vakware

Tijdelijk bieden wij u de klassikale trainingen aan voor de introductieprijs van € 299,- voor maximaal twee personen per bedrijf. Omdat het nieuw is en het voor u een laagdrempelige manier is om de basis van Vakware te leren. De trainingen worden gehouden in ons trainingscentrum in Veenendaal door onze eigen consultants. Een training duurt drie uur. Wij raden u aan om daarna nog een uurtje te reserveren in uw agenda, zodat u nog na kunt praten met uw medecursisten en de tijd heeft om te genieten van een lekkere lunch. Natuurlijk zijn ook koffie en lesmateriaal inbegrepen. Onze trainingen gaan door bij een minimale inschrijving van vier bedrijven.

U kunt zich hier inschrijven 

Wilt u graag deelnemen aan de training Digitaal factureren basis? U schrijft zich eenvoudig in via onderstaand formulier. In ons trainingscentrum hebben wij voldoende ruimte beschikbaar om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

De trainingen Werkenadministratie basis op 21 september en Calculatie PRO basis op 7 september zijn vol.