Projectleidersportaal

Projectleidersportaal

Eén portaal voor projectleiders en voormannen.

Om het werken met onze mobiele oplossingen voor uw medewerkers eenvoudiger te maken, hebben wij portalen ontwikkeld. Een portaal geeft uw medewerker toegang tot de mogelijkheden die voor hem/haar het meest van belang zijn. Eén van onze portalen is het Projectleidersportaal.

Het Projectleidersportaal biedt projectleiders of voormannen de mogelijkheid om op een tablet de gewerkte uren van collega’s te controleren, inkoopfacturen te fiatteren, ontvangstbonnen uit te schrijven, productiestanden vast te leggen, meerwerken te registreren en opleverpunten vast te leggen.

Het Projectleidersportaal bestaat uit de volgende functionaliteiten:


Mobiele Ontvangsten
Eén van de onderdelen van het Projectleidersportaal is de module Mobiele Ontvangsten. Binnen dit onderdeel registreer je de geleverde diensten en goederen direct bij de bron. Dit betekent betere en meer actuele informatie in minder tijd. Op de bouwplaats en op kantoor.

Wanneer bijvoorbeeld een stukadoor zijn werk (deels) heeft afgerond kan de onderaannemersbon met de gemaakte meters direct digitaal worden uitgeschreven en verstuurd. Ook geleverde bouwmaterialen kunnen (eventueel aan de hand van een eerder geplaatste bestelling) direct worden gecontroleerd en als “ontvangen” worden gemarkeerd

Naast deze registratie van goederen en diensten is het ook mogelijk om informatie van een bestelling/inkoopopdracht in te zien. Wat was het totaal bestelde aantal? Zijn er eerder al deel-leveringen gedaan of zijn er bijbehorende documenten? Alle relevante informatie is op de bouwplaats inzichtelijk.

Zodra de factuur van de leverancier of onderaannemer op kantoor binnenkomt, kan deze eenvoudig binnen Vakware worden gecontroleerd en aan de hand van de bonnen worden goedgekeurd.

 

Wilt u meer informatie over de het Projectleidersportaal, de Mobiele Ontvangsten of onze andere Mobiele Oplossingen? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.