efficiëntie software apps bouw

 

Wie ken hem niet, deze Admicom-man! Onze ERP voor de Bouw Expert Jean Pierre van Baal is nu onderhand al bijna 22 jaar onderdeel van Admicom. In zijn Sales-rol voor Admicom is hij een bekende in de bouwbranche. Maar hoe ziet zo’n dag van Jean Pierre er nou eigenlijk uit?

 

Veel onderweg én behulpzaam op het hoofdkantoor van Treetop in Veenendaal, dat zijn de twee kernwoorden.

 

Het is dinsdag en Jean Pierre start op kantoor vandaag, hij bekijkt zijn takenlijst onder het genot van een bak koffie. Nog even een potje praat met team Marketing en dan gaat zijn telefoon, zoals eigenlijk de hele dag. Hij pakt op met een glimlach, zo te horen is het een bekende relatie en gaat in de koffiehoek zitten, zodat hij de rest van de collega’s in de kantoortuin niet stoort met zijn uitbundige lach en gesprek met de prospect. ‘Mij mag je altijd storen, dat is geen probleem’, hoor je hem nog zeggen. Adviseren is zijn sterkste kant, en dat is ook niet zo gek met 22 jaar ervaring in deze branche. 

Tijd voor een snelle bak koffie en dan op pad, uiteraard haalt hij voor de collega’s op de afdeling ook een bakkie. Het is lekker weer dus rijdt Jean Pierre goedlachs naar Amsterdam, naar een kennismakingsafspraak met een bouwbedrijf. Ondertussen heeft hij onderweg contact met Sales-collega’s en met Desiree van de binnendienst. Die samenwerking met de binnendienst is ook al jaar en dag een vaste schakel bij Admicom. ‘Je weet precies wat je aan elkaar hebt, we houden elkaar scherp. Zo zie je dat samenwerken oftewel working together is de kern. Als je wat voor elkaar over hebt brengt het je samen verder’, legt Jean Pierre uit. 

Na de afspraak in Amsterdam pakt hij nog een bak koffie mee in Utrecht bij een bestaande klant waarbij de implementatie is afgerond. Even polshoogte nemen en feedback ophalen over het gelopen traject. De klant is blij en begint te wennen aan de veranderingen door de automatisering en heeft nu meer rust in zijn bedrijfsvoering. Nog even langs kantoor in Veenendaal om een offerte uit te werken en dan is het tijd om naar huis te gaan. Hij houdt de deur netjes open voor de dames van Marketing en we wensen elkaar een fijne avond.

 

Wil jij ook bak koffie met expert Jean Pierre?

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
KvK 30101798