jaarafsluiting.gif

Je laatste kans voor de Training Jaarafsluiting

 

Aanstaande vrijdag staat de laatste Jaarafsluiting training op het programma. Een onderwerp waar iedereen weer mee druk mee bezig is geweest, of nog is. Tijdens de training lopen we het hele proces door, helpen we je met de instellingen voor komend jaar, behandelen we het afdrukken en exporteren van het jaarwerk voor de account, en nog veel meer. Laat onze experts je helpen en maak het jezelf een stuk gemakkelijker. 

Onze experts zullen je door het hele proces leiden

De Jaarafsluiting training is een belangrijk onderwerp voor iedereen die betrokken is bij de financiële administratie van een bedrijf. Het is een proces dat elk jaar terugkomt en waarbij het belangrijk is om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en veranderingen.

Onze training is speciaal ontworpen om je te helpen bij het begrijpen van het proces en om je te voorzien van de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om de jaarafsluiting soepel te laten verlopen. Onze experts zullen je door het hele proces leiden en je helpen bij het instellen van de juiste parameters voor het komende jaar.

Zorg dat je bedrijf klaar is voor het nieuwe jaar.

Naast het behandelen van de technische aspecten van de jaarafsluiting, zullen we ook ingaan op de belangrijkste uitdagingen en problemen waarmee je te maken kunt krijgen. We zullen je laten zien hoe je deze problemen kunt oplossen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je bedrijf klaar is voor het nieuwe jaar.

Schrijf je vandaag nog in voor onze online training en maak jezelf klaar voor de jaarafsluiting. Klik op de volgende link om je in te schrijven: Treetop academie