MOBIEL KPI DASHBOARD

Bewaak project voortgang eenvoudig met het mobiele KPI dashboard

Met de software van Admicom heeft u op kantoor inzicht in al uw projecten, afdelingen en de financiële situatie van uw bedrijf. Maar wist u dat u deze informatie ook onderweg mee kunt nemen? Met het mobiele KPI dashboard heeft u overal inzicht in de project voortgang, statussen van werken en andere KPI’s binnen uw organisatie. Uw medewerkers kunnen het KPI dashboard openen vanaf hun smartphone of tablet.

DIRECT WETEN HOE HET WERKT? 

Bekijk de onderstaande video

Unieke KPI's voor iedere afdeling of medewerker

KPI is een afkorting van de term kritische prestatie indicatoren. Een KPI is een variabele waarmee voortgang en resultaten gemeten kunnen worden. Doordat u KPI’s aan een medewerker of afdeling koppelt kunt u zelf bepalen hoe een KPI dashboard van een medewerker eruit ziet. Het mobiele KPI dashboard is gekoppeld aan de software op kantoor waardoor de gegevens altijd up-to-date zijn.

mobiel kpi dashboard statussen werken projecten app

Alle voordelen op een rij

  • Het KPI dashboard is overal toegankelijk
  • Altijd de meest actuele informatie op zak
  • Altijd en overal uw managementinformatie bij de hand
  • Sneller inspelen op ontwikkelingen binnen uw bedrijf (bijv. openstaande klussen en fiattering facturen)

Het KPI Dashboard is eenvoudig in te richten

Het mobiele KPI dashboard app is eenvoudig in te richten. In de meegeleverde handleiding wordt toegelicht hoe u app licenties aan uw personeel kunt toewijzen, en hoe u de samenstelling van het KPI dashboard voor uw werknemers bepaald. De app heeft een zeer overzichtelijke interface: de knoppen bevinden zich op een logische plek en het aantal opties is geminimaliseerd. Hierdoor is het voor uw medewerkers eenvoudig om met de app te leren werken.

Wij denken dat u deze apps ook interessant vindt

mobiele taken

mobiel relatiebeheer crm app bouw

mobiele viewer statussen werken app