admicom-well-being.jpeg

ECI Well-being day

Even pauze... Wij vieren ECI Well-being day

Bij Admicom waarderen wij onze werknemers. Daarom doen wij dit jaar mee met de ECI Well-being day.

Op vrijdag 8 maart organiseert ECI Software Solutions zijn jaarlijkse Well-being Day, een speciale dag gericht op het welzijn van het personeel. Tijdens dit evenement, bekend als de ECI Well-being Day, worden medewerkers aangemoedigd om aandacht te besteden aan zowel hun fysieke als mentale gezondheid, wat overeenkomt met het streven van het bedrijf naar een goede balans tussen werk en privé.

De nadruk op het welzijn van het personeel is geworteld in de overtuiging van ECI dat tevreden en gezonde werknemers beter in staat zijn om optimale dienstverlening aan klanten te bieden. Door een ondersteunende omgeving te creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd en gesteund voelen, streeft ECI ernaar niet alleen het welzijn van het personeel te bevorderen, maar ook de algehele bedrijfsprestaties te verbeteren.

Tijdens de Well-being day blijft de supportafdeling van ECI Software Solutions beschikbaar tijdens kantooruren om spoedgevallen van klanten te behandelen. Dit getuigt van de toewijding van ECI aan zowel het welzijn van het personeel als aan de behoeften van de klanten. Onze supportafdeling staat klaar om op vrijdag 8 maart tijdens kantooruren spoedgevallen aan te pakken. Bovendien wordt er voor het supportteam een alternatieve Well-being day georganiseerd, zodat zij ook de kans krijgen om te ontspannen en op te laden.

Deze inzet voor zowel het welzijn van het personeel als voor klantenservice illustreert de kernwaarden van ECI Software Solutions als een bedrijf dat zowel zijn werknemers als klanten hoog in het vaandel draagt. Met de Well-being Day onderstreept het bedrijf niet alleen zijn toewijding aan het welzijn van het personeel, maar bevestigt het ook zijn belofte om klanten altijd de best mogelijke ondersteuning te bieden.