drt-vloeren.jpg

Nieuws | DRT Vloeren | Vakware

De harde werkers van DRT Vloeren zijn klaar voor een vliegende start!
Met trots kijken we terug op een geweldige dag met enthousiaste deelnemers van onze klant DRT Vloeren aan de treetop academie. Ze wilden optimaal van start gaan met Vakware, de software voor de bouw van admicom en hebben daarom de basistraining Vakware gevolgd.

Andriette Dobbelsteen, directeur bij DRT Vloeren heeft de basistraining als zeer positief ervaren. "Je krijgt goed inzicht in de basiswerking van Vakware. We hebben binnen ons team een grote diversiteit aan medewerkers, namelijk salesmensen, projectleiders, inkoop tot aan de serviceafdeling. Wat het nu oplevert voor ons is dat het een beter beeld geeft van wat er gaat komen gaat en waar ons hele team mee zal gaan werken". Binnenkort zal de rest van het team ook deelnemen aan de basistraining Vakware.

Treetop academie
De basistraining Vakware is een verzorgde cursus waarin je alle essentiële werkwijzen in de software leert van één van onze experts. Deze praktische basistraining stelt je in staat om slimmer en efficiënter te werken, een absolute must voor beginnende gebruikers van de software.

- Wil jij ook goed van start met Vakware? Schrijf je dan hier in voor de volgende trainingen aan de onze treetop academie.