Update-/helpdeskcontract

Altijd verzekerd van de meest recente software

Met de software van Admicom koopt u het gebruiksrecht voor onbepaalde tijd. Om altijd verzekerd te zijn van de meest recente software, sluit u een Update-/helpdeskcontract af. Op basis van dit contract ontvangt u de nieuwste versie van onze software (ten minste één keer per jaar) en een kosteloze vervanging in geval van brand en diefstal. U kunt ook gebruikmaken van onze helpdesk. Uiteraard wordt u altijd door een enthousiast Admicom team ondersteund en krijgt u advies als u vooruit wilt kijken om bijvoorbeeld uw bedrijfsprocessen nog beter te optimaliseren.

De antwoorden op uw vragen

Vragen over de werking van onze software kunt u stellen aan onze helpdesk. Onze supportspecialisten kennen niet alleen de functionaliteit van de Admicom software als geen ander, maar ook uw branche. U kunt uw vragen met betrekking tot Support eenvoudig mailen naar support@admicom.nl. Indien gewenst, kan een supportspecialist de besturing van u uw computer tijdelijk overnemen. Natuurlijk alleen met uw toestemming. Vaak zijn vraagstukken dan nog efficiënter en sneller te beantwoorden.

Optimalisatiescan Admicom dienstverlening

Delen van kennis

Van iedere software update worden er release notes gepubliceerd op de klantenportal Mijn Admicom. U kunt daarin zien welke aanpassingen er gedaan zijn en welke nieuwe functies zijn toegevoegd aan Vakware, de webservices en de Admicom apps.

Wij realiseren ons dat de hele bedrijfsvoering van onze Admicom gebruikers wordt bewaakt met ons softwareprogramma en/of de app. We vinden het daarom belangrijk dat u goed op de hoogte blijft. Daarom ontvangen onze klanten iedere maand een online nieuwsbrief. Daarnaast organiseren wij Admicom klantendagen waar wij u de nieuwste ontwikkelingen presenteren van onze software, laten we klanten aan het woord om hun ervaringen te delen, beantwoorden wij uw vragen en kunt u netwerken met collega’s uit de branche.

Waar kunnen we u nog meer mee ondersteunen?

sjablonen klein 4

Sjablonen


Wij helpen u graag met het maken van sjablonen met uw eigen huisstijl en logo.

Lees meer >

ondersteunend personeel klein

Optimalisatiescan


Doe de optimalisatiescan en ontdek of u alle functies in het pakket op de juiste manier gebruikt.

Lees meer >

consultancy klein

Consultancy


Inrichting van nieuwe onderdelen en uitgebreid advies over uw pakket.

Lees meer >

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Software voor de bouw

Admicom software is hét softwarepakket voor de bouw. Bekijk hier al onze producten.

Productoverzicht >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
Maak een afspraak

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Fokkerstraat 31
3905 KV Veenendaal
KvK 30101798