Update helpdeskcontract Admicom dienstverlening

Update-/ helpdeskcontract

Als u Admicom software koopt, dan koopt u feitelijk het gebruiksrecht voor onbepaalde tijd. Om deze gehele periode in het bezit te zijn van software die up-to-date is, kunt u daarvoor een update-/helpdeskcontract afsluiten. Op basis van het contract ontvangt u periodiek de nieuwste versie van ons softwareprogramma Vakware. En het contract biedt kosteloze vervanging in geval van brand of diefstal. 

De antwoorden op uw vragen
Vragen over de werking van onze software kunt u stellen aan onze helpdesk. Onze supportspecialisten kennen niet alleen de functionaliteit van de Admicom software als geen ander, maar ook uw branche. Indien gewenst, kan een supportspecialist de besturing van u uw computer tijdelijk overnemen. Natuurlijk alleen met uw toestemming. Vaak zijn vraagstukken dan nog efficiënter en sneller te beantwoorden.

Van iedere software update worden er release notes gepubliceerd op de klantenportal Mijn Admicom. U kunt daarin zien welke aanpassingen er gedaan zijn en welke nieuwe functies zijn toegevoegd aan Vakware, de webservices en de Admicom Mobiele Oplossingen (apps).

Delen van kennis
Wij realiseren ons dat de hele bedrijfsvoering van onze Admicom gebruikers wordt bewaakt met ons softwareprogramma en/of apps. We vinden het daarom belangrijk dat u goed op de hoogte blijft. Daarom ontvangen onze klanten iedere maand een online nieuwsbrief. Daarnaast organiseren wij Admicom klantendagen waar wij u de nieuwste ontwikkelingen presenteren van onze software, laten we klanten aan het woord om hun ervaringen te delen, beantwoorden wij uw vragen en kunt u netwerken met collega’s uit de branche. 


U zult begrijpen, dat het update-/helpdeskcontract dan ook geen must is, maar vooral een goede aanvulling om zo optimaal met onze software te werken.

 

Heeft u een vraag aan de Admicom Helpdesk?

Waar kunnen we u nog meer mee ondersteunen?

sjablonen klein 4

Sjablonen


Wij helpen u graag met het maken van sjablonen met uw eigen huisstijl en logo.

Lees meer >

ondersteunend personeel klein

Optimalisatiescan


Doe de optimalisatiescan en ontdek of u alle functies in het pakket op de juiste manier gebruikt.

Lees meer >

consultancy klein

Consultancy


Inrichting van nieuwe onderdelen en uitgebreid advies over uw pakket.

Lees meer >