Abonnement

Software & ondersteuning voor een vast bedrag per maand

Met een abonnement verkrijgt u gedurende de looptijd van de overeenkomst het gebruiksrecht van de door u gekozen software. Tevens ontvangt u op basis van het abonnement de nieuwste versie van deze software (ten minste één keer per jaar) en kunt u gebruikmaken van onze helpdesk.

De antwoorden op uw vragen

Vragen over de werking van onze software kunt u stellen aan onze helpdesk. Onze supportspecialisten kennen niet alleen de functionaliteit van de Admicom software als geen ander, maar ook uw branche. U kunt uw vragen met betrekking tot Support eenvoudig mailen naar support@admicom.nl. Indien gewenst, kan een supportspecialist de besturing van u uw computer tijdelijk overnemen. Natuurlijk alleen met uw toestemming. Vaak zijn vraagstukken dan nog efficiënter en sneller te beantwoorden.

Optimalisatiescan Admicom dienstverlening

Delen van kennis

Van iedere software update worden er release notes gepubliceerd op de klantenportal Mijn Admicom. U kunt daarin zien welke aanpassingen er gedaan zijn en welke nieuwe functies zijn toegevoegd aan Vakware, de webservices en de Admicom Bouw App.

Wij realiseren ons dat de hele bedrijfsvoering van onze Admicom gebruikers wordt bewaakt met ons softwareprogramma en/of de app. We vinden het daarom belangrijk dat u goed op de hoogte blijft. Daarom ontvangen onze klanten iedere maand een online nieuwsbrief. Daarnaast organiseren wij Admicom klantendagen waar wij u de nieuwste ontwikkelingen presenteren van onze software, laten we klanten aan het woord om hun ervaringen te delen, beantwoorden wij uw vragen en kunt u netwerken met collega’s uit de branche.

Waar kunnen we u nog meer mee ondersteunen?

sjablonen klein 4

Sjablonen


Wij helpen u graag met het maken van sjablonen met uw eigen huisstijl en logo.

Lees meer >

ondersteunend personeel klein

Optimalisatiescan


Doe de optimalisatiescan en ontdek of u alle functies in het pakket op de juiste manier gebruikt.

Lees meer >

consultancy klein

Consultancy


Inrichting van nieuwe onderdelen en uitgebreid advies over uw pakket.

Lees meer >