1702635934225.jpeg

Nieuws | Bereid je voor op een succesvol 2024!

Bereid je voor op een succesvol 2024! Voor welke Vakware training schrijf jij je in? 

Het jaar 2023 loopt ten einde en dat betekent dat het tijd is om terug te blikken op de successen van Berijd je voor op succes in 2024! Het afgelopen jaar was een jaar vol uitdagingen, maar ook vol kansen en mogelijkheden. 

Trainingsaanbod Vakware 

Vakware biedt een complete oplossing voor boekhouding, calculatie en werkenadministratie. Het is een gebruiksvriendelijke en efficiënte tool die bedrijven helpt om hun administratieve processen te stroomlijnen en te optimaliseren.

Basistraining Boekhouding

Admicom heeft ook een aantal trainingen ontwikkeld om bedrijven te helpen bij het gebruik van de nieuwe software. Zo is er de Basistraining Boekhouding, waarin je alles leert over de boekhouding in Vakware. We laten je zien waar je je dagboeken kunt vinden, hoe je facturen boekt, hoe je betalingen via internetbankieren doet, en hoe je je BTW-aangifte uit het systeem haalt. Schrijf je in voor de basistraining boekhouding.

Basistraining Werkenadministratie

En tot slot is er de Basis Training Werkenadministratie. Tijdens deze training leer je het verschil tussen en aanmaken van zowel aangenomen-, regie- en indirecte werken. We helpen je efficiënt uren en materialen te registreren. Niet geheel onbelangrijk, we leren je ook factureren: zowel termijnen als regie! Schrijf je in voor de basistraining werkenadministratie.

Kortom, Vakware heeft alles in huis om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun administratieve processen. Of je nu een kleine ondernemer bent of een groot bedrijf runt, wij hebben de oplossing die bij jou past. Schrijf je vandaag nog in voor een van onze trainingen en bereid je voor op succes in 2024!