Mobiel Materiaalbriefje

Leg gebruikt materiaal vast via uw smartphone of tablet

Met het Mobiel Materiaalbriefje laat factureren nooit meer op zich wachten. Medewerkers kunnen na het afronden van een klus of project de gebruikte materialen invoeren via een smartphone of tablet. Deze zijn direct beschikbaar voor het personeel op kantoor zodat de factuur gestuurd kan worden.

DIRECT WETEN HOE HET WERKT? 

Bekijk de onderstaande video

Direct uw project of klus factureren

Nadat u in de app het juiste project of de juiste klus heeft gekozen, selecteert u in het artikelbeheer het artikel dat u heeft gebruikt. Wanneer u een aantal en een eenheid heeft gekozen, kunt u het artikel opslaan. Als een medewerker meerdere dagen aan hetzelfde project werkt, kan hij materialen eenvoudig dupliceren. Hij kan vervolgens de datum en andere regels wijzigen. Wel zo makkelijk.

Zodra alle materialen ingevuld en gecontroleerd zijn, kan de medewerker alle materialen tegelijk, of per stuk accorderen en naar de software op kantoor verzenden. Op kantoor kan men de materialen, nadat deze gefiatteerd zijn, direct factureren.

 Alle voordelen op een rij

  • Het Mobiel Materiaalbriefje levert een administratieve tijdsbesparing op.
  • Medewerkers hoeven elkaars (onleesbare) notities niet meer over te typen.
  • Lijstjes met gebruikte materialen raken nooit meer kwijt.

Eenvoudig aan de slag met de Admicom App

Het Mobiel Materiaalbriefje is zeer gebruiksvriendelijk. De app heeft een overzichtelijke interface: de hoeveelheid menu opties is geminimaliseerd en de knoppen bevinden zich op een logische plek. Hierdoor is het voor uw medewerkers eenvoudig om met de app te leren werken.

Alle mobiele oplossingen van Admicom zijn beschikbaar in meerdere talen. De medewerker kan zelf de gewenste taal selecteren. Op deze manier kunnen ook buitenlandse medewerkers met het Mobiele Materiaalbriefje werken.

Wij denken dat u deze app onderdelen ook interessant vindt

app bouw facturen

Inkomend Factuurregister


Inkoopfacturen bekijken, controleren en goed- of afkeuren waar u ook bent.

Lees meer  >

bouw app digitale werkbon

Werkbon


De digitale werkbon maakt een einde aan het gedoe met papieren bonnen.

Lees meer >

berichten app bouw

Berichten


Alle bedrijfsbrede berichten in één keer versturen naar al het personeel.

Lees meer >